Service og montering af varmepumpe tilbydes

Leder du efter en professionel, som kan stå for montering af varmepumpe hos dig, eller har du brug for varmepumpeservice? Så kan vi hos Jyderupfejeren hjælpe dig.

Vi monterer og servicerer varmepumper professionelt for private kunder i Jyderup, Holbæk, Kalundborg og omegn.

Værd at vide om varmepumper

Fokus på mere miljøvenlige løsninger på varme er kommet i højsædet og derfor vælger flere og flere også at få monteret en varmepumpe fremfor at holde fast i et oliefyr. Er du en af dem, der har taget denne beslutning, så hjælper vi dig gerne med montering af varmepumpe og den efterfølgende service.

Der er desuden rigtig mange muligheder, når det kommer til varmepumper, og der står vi naturligvis klar med professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du bør vælge.

Du bør også være opmærksom på, at varmepumper er mekaniske, og derfor skal der jævnligt udføres et eftersyn af dem, hvor der bliver tjekket, at alt virker som det skal. Det er yderst vigtigt både af hensyn til dig, ydeevnen og miljøet. Vi kan hjælpe dig med enhver service på varmepumpe, når der er behov for det.

Hvad indebærer et serviceeftersyn af en varmepumpe?

Det er et lovkrav, at din varmepumpe kommer til serviceeftersyn en gang årligt. Det er hovedsageligt fordi, at en varmepumpe indeholder kølevæske, som kan være miljøskadeligt, hvis det lækker ud.

Service af varmepumpe indebærer som hovedregel:

  • Kontrol af rør og mekaniske dele
  • Tæthedsafprøvning af systemet
  • Evt. genopfyldning af kølemiddel
  • Køle- og varmeevne efterprøves
  • Grundig rens af filtre

På grund af kølemidlets potentielle skadelighed skal ovenstående altid udføres af en professionel, autoriseret køle- eller varmepumpemontør – og det er her, vi kan hjælpe dig.

Hvordan vedligeholder jeg min varmepumpe?

Hvis du har en varmepumpe, er der mange ting, du selv kan gøre for at vedligeholde den. Du kan komme langt ved selv at tjekke varmepumpen ca. hver 3. måned, medmindre der er meget støv eller skidt i luften. I tilfælde af dette kan det for eksempel være nødvendigt at tjekke filtrene op til hver 14. dag.

Fejl og skader kan blandt andet forebygges ved at:

  • Rense eller støvsuge de indre filtre
  • Holde det udendørs område omkring pumpen rent
  • Holde sne, visne blade og lignende fra yderdelene
  • Jævnligt slå græsset omkring varmepumpen

Skal vi stå for service eller montering af varmepumpe hos dig?

Har du spørgsmål angående service eller montering af varmepumpe, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser? Så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig samt giver dig et tilbud med en god pris på din opgave, der er så billig som muligt.

Vi hjælper ofte kunder i Jyderup, Kalundborg og Holbæk med service eller montering af varmepumpe. Befinder du dig også i et af disse områder og har du brug for professionel hjælp til sådan en opgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

KONTAKT JYDERUPFEJEREN ME​D SPØRGSMÅL ELLER ØNSKE OM RÅD OG VEJLEDNING

Kontakt os og få en snak om din skorsten, dine behov og vores service.

Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på jimmie@skorstensfejeren.dk eller ringe, hvis du har det bedre med et på telefon 29 46 66 44.​​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JYDERUPFEJEREN

Holbækvej 131A
4450 Jyderup

Telefon: + 45 2946 6644

E-mail: jimmie@skorstensfejeren.dk

TELEFONTIDER

Mandag-torsdag 7.30-14.00
Fredag
7.30-12.00