Rensning af
ildsteder

Eftersyn og rensning af ildsteder og skorstene af en autoriseret skorstensfejermester nedsætter risikoen for skorstensbrand.

Det skal normalt ske en gang om året, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med hyppigere rensning af ildsted og skorsten. Det er kommunen, der via ejendomsskatten står for opkrævningen af den lovpligtige rensning af ildsteder og skorstene.

​Udover rensning af ildsteder får du hos Jyderupfejeren rådgivning i, hvordan du fyrer økonomisk og miljøvenligt. Ved at fyre rigtigt kan du undgå rester af sod, der sætter sig som glanssod i skorstenen og løbesod på væggen.

Når sommertiden er forbi, er der mange der gerne vil gøre ildstedet vinterklar. Man kan gøre meget selv; fjerne aske og bålrester med kost og støvsuger.

Vi kan hjælpe med at rense røgrøret fra brændeovnen hen til skorstenen samt renser dit ildsted for løbesod i den øvre del af skorstenen. Du kan få hjælp til rensning af alle typer ildsteder, både pejsen, der er bygget ind i huset, og den fritstående eller indbyggede brændeovn.

KONTAKT JYDERUPFEJEREN ME​D SPØRGSMÅL ELLER ØNSKE OM RÅD OG VEJLEDNING

Kontakt os og få en snak om din skorsten, dine behov og vores service.

Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på jimmie@skorstensfejeren.dk eller ringe, hvis du har det bedre med et på telefon 29 46 66 44.​​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JYDERUPFEJEREN

Holbækvej 131A
4450 Jyderup

Telefon: + 45 2946 6644

E-mail: jimmie@skorstensfejeren.dk

TELEFONTIDER

Mandag-torsdag 7.30-14.00
Fredag
7.30-12.00