Rensning af
ventilation

Et rent ventilationsanlæg giver et bedre indeklima og har dermed stor betydning for trivslen i din bolig eller på din arbejdsplads.

Rensning af ventilation nedsætter desuden risikoen for fugtskader, som kan forårsage svamp og allergi. Samtidig sikrer rensning af ventilation, at anlægget fungerer optimalt og derved sparer energi.

Vi tilbyder professionel rensning af ventilation i private boliger, etageejendomme, institutioner og virksomheder. I etageejendomme kan rensning af ventilation reducere risikoen for, at en brand kan sprede sig fra den ene lejlighed til den anden.

Ventilationskanalerne bringer luft ind og ud af din bygning.

De suger ren luft ind i bygningen og uren luft ud af bygningen. Men hvis de er beskidte, kan de have den modsatte effekt, så indeklimaet faktisk bliver dårligere. Vi har det udstyr der skal til for at rense din ventilation for støv og snavs, så du får det fulde udbytte af anlægget.

Har du et akut problem, kommer vi gerne og løser det. Vi kan også tilbyde en fast aftale, så vi med jævne mellemrum sikrer, at din ventilation altid fungerer som den skal.


Vi tilbyder rensning af venilation i hele Odsherred herunder Holbæk, Kalundborg, Nykøbing S, Asnæs, Fårevejle, Jyderup mm.

KONTAKT JYDERUPFEJEREN ME​D SPØRGSMÅL ELLER ØNSKE OM RÅD OG VEJLEDNING

Kontakt os og få en snak om din skorsten, dine behov og vores service.

Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på jimmie@skorstensfejeren.dk eller ringe, hvis du har det bedre med et på telefon 29 46 66 44.​​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JYDERUPFEJEREN

Holbækvej 131A
4450 Jyderup

Telefon: + 45 2946 6644

E-mail: jimmie@skorstensfejeren.dk

TELEFONTIDER

Mandag-torsdag 7.30-14.00
Fredag
7.30-12.00