Rensning af tagrender ad hoc eller i abonnement

Er det blevet tid til rensning af tagrender? Så lad os klare din tagrenderensning. Hos Jyderupfejeren er vi specialister i rensning af tagrender og nedløbsrør, og du kan tilkalde os ad hoc, men du kan også tegne et abonnement. Vi holder til i Jyderup, og vi kommer også i blandt andet Holbæk, Kalundborg og omegn.

Teleskopstøvsuger med kamera sikrer et perfekt arbejde

Blokerede tagrender og stoppede nedløbsrør kan skade din bolig, og hvis de ikke renses i tide, kan det føre til endnu større skader. Derfor er det bedst at være proaktiv med at holde tagrenderne rene.

Rensning af tagrender bør ske mindst én gang om året, og det kan for eksempel være i efteråret efter løvfald. Der kan være behov for hyppigere rengøring, hvis der er mange træer eller ligefrem en skov omkring huset.

Vi har det nyeste udstyr til rensning af tagrender. Vores teleskopstøvsuger kan komme op i 6 meters højde og suge blade samt skidt og møg ud af tagrenderne. Der er kamera på sugeren, så vi kan være helt sikre på, at tagrenderne er helt rene, når vi er færdige.

Kontakt os for at bestille rensning af tagrender

Du er velkommen til at høre mere om alt fra priser til abonnementsordninger. Du bestemmer selv, om du vil tilkalde os fra gang til gang, eller om du ønsker et abonnement. En abonnementsordning bliver naturligvis tilpasset dine ønsker og behov. Vi sender dig altid gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for rensning af tagrender – du skal blot kontakte os.

KONTAKT JYDERUPFEJEREN ME​D SPØRGSMÅL ELLER ØNSKE OM RÅD OG VEJLEDNING

Kontakt os og få en snak om din skorsten, dine behov og vores service.

Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på jimmie@skorstensfejeren.dk eller ringe, hvis du har det bedre med et på telefon 29 46 66 44.​​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JYDERUPFEJEREN

Holbækvej 131A
4450 Jyderup

Telefon: + 45 2946 6644

E-mail: jimmie@skorstensfejeren.dk

TELEFONTIDER

Mandag-torsdag 7.30-14.00
Fredag
7.30-12.00